Hlavní navigace

Názor k článku V Česku je 7 milionů uživatelů internetu. Většina stále surfuje na PC od Zann - Kdesi jsem četl nějaký průzkum, podobně relevantní jako...

  • 21. 3. 2017 10:24

    Zann (neregistrovaný)

    Kdesi jsem četl nějaký průzkum, podobně relevantní jako ten z netmonitoru, a tam se uvádělo (týkalo se to Živě tuším), že čím větší kraviny píšou a čím idiotštější je ta struktura webu, tím větší mají návštěvnost.
    Vpodstatě si to vysvětluju tak, že když toho člověka něčím nas*rete, tak on tam bude chodit už jenom proto, aby zjistil jestli už ten redaktor dostal rozum, popřípadě aby mu zase a zase zbytečně vynadal v diskusi. Naklikanost je vysoká, prachy z reklamy jdou a o to méně je třeba vymýšlet nějaké skutečně zajímavé téma pro samotné články. O to jde u webů "na kšeft" především samozřejmě. Oni ví moc dobře že to funguje jako červená na býka, ten se na vás taky nikdy nevykašle když před ním budete mávat červeným hadrem a že by ten boj mohl někdy vyhrát je takřka nemožné. Zkuste tedy tu genderovou idiocii ignorovat tím že to vůbec nebudete číst, resp. přispívat do diskusí a uvidíme, třeba někdo opravdu dostane rozum :-)