Hlavní navigace

Vietnamci odhalili tajemnou Motorolu, Google X Phone to ale není

13. 3. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ve vietnamském magazínu Tinhte.vn se objevilo video netradičního telefonu od Motoroly. Netradičního proto, že designem vůbec nezapadá mezi starší Droidy nebo Razry, parametry ale zároveň naznačují, že to není žádný top model, a tedy ani potenciální X Phone vytvořený už pod vlivem Googlu. I tak ale telefon používá nezvykle čistou verzi Androidu 4.2.

" width="560" height="315" frameborder="0">

Nová Motorola zezadu připomíná některé modely HTC, zepředu ale vypadá podobně jako LG Nexus 4. Zaoblené hrany, plastové tělo a žádná textura na zádech, to jsme ještě od amerického výrobce neviděli. Telefon dostal 4,65" displej typu AMOLED s rozlišením 720 × 1280 px. V útrobách se skrývá SoC Qualcomm Snapdragon S4 s grafikou Adreno 320 a 2GB pamětí RAM. Ze známých parametrů už víme jen o nadstandardním 2200mAh akumulátoru.

Pravděpodobně jde jen o prototyp, který se do ostrého prodeje ani nemusí dostat. Nebo může jít o chystaný model pro asijský trh, neboť design opravdu odpovídá spíš tomu, co chrlí korejské společnosti. Dnes už neoslňující hardwarová výbava dává tušit, že X Phone to nebude, i tak ale telefony díky nezvyklému návrhu zaujal.

 

Zdroj: Tinhte, The Verge