Hlavní navigace

Vlastní mobilní televizi přinese i Netbox. Jmenuje se Kuki TV

18. 11. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Česko zažívá podzimní boom mobilních televizí. O2 otevřelo O2TV Go pro každého, pro vlastní zákazníky mají mobilní TV operátoři UPC a T-Mobile (teprve pilotní provoz). Přidává se k nim i brněnská společnost Smart Comp, kterou známe hlavně kvůli internetovému připojení pod značkou Netbox. Právě zákazníci této sítě si mohou od listopadu objednat novou Kuki TV.

Jde o tradiční IPTV. Budete potřebovat set-top box za 2350 Kč, podmínkou je také placení pravidelného paušálu. Za 200 Kč měsíčně je k dispozici malý balíček s 15 základními a 15 volitelnými kanály, za 400 Kč je to 30 základních a 30 volitelných.

 

KL24

V ceně je funkce timeshift, se kterou jde vrátit vysílání nazpět až o 48 hodin. Pořady lze také nahrávat (kapacita pro 10 hodin), nechybí ani EPG s program na 14 dní dopředu a 14 dní dozadu. Součástí obou tarifů je i mobilní aplikace pro Android a iOS, přes kterou je možné televizi sledovat, případně na dálku ovládat set-top box. Aplikace ale zatím nejsou v Play ani App Storu.

Přikoupit lze i další balíčky. Za 50 a 100 Kč má Kuki TV dalších 50 a 100 hodin záznamu v rekordéru, přičemž se nahrávky archivují až tři měsíce. Licence pro další čtyři zařízení stojí 89 Kč. Kanály HBO stojí 250 Kč, Cinemax 50 Kč, další kanály z volitelného balíčku jsou za 35 Kč po jednom nebo 150 Kč po pěti. Kompletní ceník a přesnou skladbu kanálů najdete zde (PDF).

Byl pro vás článek přínosný?