Hlavní navigace

Vodafone má také vlastní „Guru“. Převedou kontakty do nového smartphone

12. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Ve šlépějích konkurenční Teléfonici zavádí i Vodafone na pobočky své technologické experty. Jejich úkolem bude především převést kontakty a veškeré soubory ze starého mobilu do nového smartphonu, ale samozřejmě i různá technologická konzultace.

Vodafone Guru

Podíl chytrých telefonů na trhu se neustále zvyšuje, to potvrzují i čísla české pobočky Vodafone, u kterého si za poslední rok smartphony polepšily o 30 % vůči telefonům klasickým. Operátor se proto rozhodl na své pobočky nasadit vyškolené pracovníky vybavené zázračnou krabičkou Red box, která dokáže propojit takřka jakékoliv dva telefony. Převést díky ní následně všechen obsah není pro experty žádný problém.

„Vycházíme vstříc i zákazníkům konkurence. Pokud přijdou na naši prodejnu, Vodafone experti jim poskytnou kompletní podporu stejně jako zákazníkům Vodafonu,“ říká Pavel Kuhn, Senior manažer marketingu.

 

MMF24

Vodafone experti samozřejmě ale můžou pomoci s výběrem vhodného telefonu a nastavením jeho funkcí. Pobočky také budou vybaveny datovými koutky, kde si zákazník může vyzkoušet mobilní připojení k internetu. Potřebné informace jsou k dispozici ode dneška na webových stránkách www.vodafone.cz/experti. Podvědomí o Vodafone expertech podpoří i kampaň, která bude spuštěna 16. dubna.

Zdroj: Vodafone