Hlavní navigace

Vodafone: mapu pokrytí budete tvořit vy

24. 3. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Náš červený operátor chce využít svého prvenství v pokrytí 3G signálu po České republice a tak pro zákazníky společně se serverem DSL.cz připravil možnost vytvořit vlastní mapu pokrytí s reálnými rychlostmi internetu.

Vlastní mapka zákazníků se bude tvořit pomocí aplikace DSL.cz, kterou je možné stáhnout na Android Marketu. Vzhledem k současnému výsadnímu postavení Androidu si Vodafone dovoluje do této aplikace zapojit pouze tuto platformu. Ostatní uživatelé mají smůlu.

Mapa Vodafone

Aplikace je zdarma a obsahuje jednoduchou nabídku. Stačí se postavit na požadované místo a v aplikaci zmáčknout tlačítko „Start“. Měření je hotové během několika vteřin a údaje se rovnou automaticky nahrají na webové rozhrání Vodafone. Výsledky je možné sdílet i přes sociální sítě Facebook a Twitter.

Eva Štípková, senior manažerka oddělení interaktivního a přímého marketingu, k novince uvedla: „Mapa pokrytí vytvořená díky autentickým měřením našich zákazníků nabízí skutečně transparentní informace o rychlosti mobilního internetu a vylučuje jakékoliv účelové údaje.“

CS24

Vytvořenou mapu pokrytí si může kdokoliv prohlédnout na stránce www.vodafone.cz/internet/rychlost. Aplikace je založena na technologii Google Maps.

Zdroj: Tisková zpráva