Hlavní navigace

Vodafone: nový systém samoobsluhy a tarif pro studenty

25. 1. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Červený operátor od listopadu přechází na nový systém internetové samoobsluhy. Vše by se mělo zrychlit, zjednodušit a obléct do nového slušivého kabátu. Balíček výhod si můžete změnit během okamžiku a nemusíte čekat do nového zúčtovacího období. Chytrý přehled, díky kterému víte, kolik jste zatím propsali SMS a provolali minut, se bude aktualizovat taktéž téměř okamžitě. To ještě nedávno byl jen sen.

V současné době se nový systém pomalu spouští a jsou na něj převáděni nefiremní zákazníci (firemní přijdou na řadu později). O změně budete informování pomocí SMS (při zahájení převodu a při jeho úspěšném dokončení).  Systém je však v současné době velmi vytížený a občas jsou i problémy se samotným přihlášením. Na slibovanou bleskovou rychlost si tedy budeme muset ještě nějakou další dobu počkat.

CS24

S přechodem na nový systém se konečně dočkají svých výhod i studenti, kteří už přešli na nové Tarify na Míru. Pro tyto tarify zatím neexistovaly studentské výhody, a proto většina studentů zůstávala u výhodnějších tarifů Nabito. Těch se chce Vodafone pomalu zbavit a možná také proto konečně přichází s obdobnou nabídkou pro studenty.

Nabídka je zatím následovná: datový balíček „Student Internet“ (FUP 150 MB) za studentských 89 Kč, balíček 50 volných minut za 150 Kč a 200 SMS za 100 Kč. Všechny tyto balíčky se dají různě kombinovat s těmi klasickými a objednat si je může každý student ve věku od 15 do 26 let. V budoucnosti se možná dočkáme i dalších studentských balíčků.