Hlavní navigace

Vodafone TV přepracoval svou nabídku. Nabídne jediný tarif a tři balíčky včetně Voyo

18. 4. 2023

Sdílet

Zdroj: Vodafone
Vodafone TV funguje od března 2020, kdy červený operátor koupil UPC. Po třech letech uvádí počet zákazníků ve stovkách tisíc a výrazně mění svou nabídku.

Původní tři tarify (Klasik, Komfort, Komplet) a 11 balíčků nahrazuje jediný tarif a 3 tematické balíčky. Stávající uživatelé mohou přejít, ale i zůstat u původní nabídky. Nový tarif se nijak nejmenuje, respektive má stejný název jako celá služba, tedy Vodafone TV.

Nejlevnější Klasik stál 150 Kč a tuto cenu si udržíte jen v případě kombinace s pevným internetem taktéž od Vodafonu (to se netýká původních zákazníků, kteří mohou u Klasiku zůstat). Nový jediný tarif přijde samostatně na 320 Kč a odpovídá přibližně tarifu Komfort.

Vodafone měl dříve hodně samostatných balíčků (ale třeba Skylink či SledovaniTV jich mají i více a u Kuki lze vybírat i jednotlivé kanály). Nyní můžete službu doplnit o tři balíčky. Přechod na jediný tarif je ve světě internetových televizí, alespoň u větších hráčů, rozhodně netradiční.

  • Balíček Sport obsahuje 15 stanic včetně Premiere Sport nebo Nova Sport (150 Kč)
  • Balíček Cinema obsahuje HBO (včetně služby HBO Max) či stanice Filmbox (220 Kč)
  • Balíček Family obsahuje 17 stanic včetně služby Voyo (220 Kč)

Doplňkové balíčky přijdou na 150 Kč za Sport a Cinema nebo Family po 220 Kč. Nejvíce tak zaplatíte 910 Kč za celou nabídku. Dřívější tarif Komplet stál 600 Kč, ale bez Voyo.

KL24

Službu lze sledovat na čtyřech zařízeních současně. Dříve jste si bez set-top-boxu neškrtli, ale už rok nabízí Vodafone i aplikace pro chytré televizory. Službu Voyo nabízejí například i O2 TV či T-Mobile TV, každá trochu za jiných podmínek.

Zdroj: Vodafone

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.