Hlavní navigace

Názor k článku Vodafone zdvojnásobuje objem dat u neomezeného tarifu od del42sa - Jakou anti Nvidia propagandou ? Co to meleš...

  • 27. 1. 2013 11:22

    del42sa (neregistrovaný)

    Jakou anti Nvidia propagandou ? Co to meleš za nesmysly ??? Kde jsem napsal, že chci víc jader ??? Dáváš mi do úst slova, které jsem nikdy neřekl !!  Myslím si, že jeden z produktů se Nvidia nepovedl jak by mohl a je to hned anti Nvidia propaganda ??? Kde ty na ty nesmysly chodíš..... :D Svými hloupými reakcemi na názory jiných lidí spíše dokazuješ úroveň svého vlastního myšlení.


    Ještě k těm výhradám k Tegra 4: vzhledem k neunifikovaným shaderům jsou tím pádem v čipu obvody, které pokud nehraješ 3D hry nevyužiješ a pouze na jádru zabírají místo, narozdíl od unifikovaných shaderů např. v GCN, které lze využít např pro HSA. (viz. APU Temash) Stejně tak páté jádro. Tegra neumí používat všech pět jader najednou, buď používá čtyi silné jádra nebo jedno úsporné. Ostatní jsem už napsal výše,  ale jak říkám, to je pouze můj osobní názor (žádné dogma) a neznamená to snad, že tady vedu nejakou kampaň proti nVidia, nebo ? Jiní lidé mohou mít názor zcela opačný a já tento názor respektuji, byť s ním nemusím souhlasit :)