Hlavní navigace

Vylepšený nástupce HTC One V s dvoujádrem a Androidem 4.0 ICS

Sdílet

Zdroj: Redakce

Koncem tohoto roku by nás HTC mělo překvapit novým telefonem s Androidem. Vyvolený kousek se pokládá za nástupce HTC One V s vylepšenými specifikacemi a stejnou cenou. O kódovém označení HTC Proto jsme už mohli slyšet v předchozích čtrnácti dnech, kdy se objevily první spekulace o plánované novince.

Dle nejnovějších informací a zvěstí, bude Proto nabízet slušný 4" WVGA kapacitní dotykový displej s rozlišením 800 × 480 pixelů, stejně jako 5MPx fotoaparát s automatickým zaostřováním, LED bleskem a nahráváním videa. Zatímco předchozí model One V byl vybaven 1GHz jednojádrovým CPU, Proto dostane dvoujádro se stejným taktem 1 GHz. O integrovanou paměť telefonu se postarají 4 GB s možností rozšíření až na 32 GB pomocí microSD karet. Operační paměť RAM má hodnotu 512 MB. Mezi další funkce, které HTC Proto nabídne, patří i HSDPA a HSUPA podpora, spolu s Wi-Fi, Bluetooth a GPS připojením. V neposlední řadě stojí za zmínku i technologie Beats Audio, která plní funkci pokročilého ekvalizéru. Smartphone poběží na operačním systému Android 4.0 ICS.

KL24

První informace poukazovaly na uvedení na trh ve Velké Británii, to se ale nepotvrdilo a nyní se dá očekávat, že společnost HTC uvede novinku na veletrhu spotřební elektroniky IFA 2012, který se koná začátkem září v Berlíně.

Byl pro vás článek přínosný?