Hlavní navigace

Vypněte chat a otevírejte fotky v plné kvalitě v novém Facebooku pro Windows 8.1

3. 3. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Modrá sociální síť se vám na zařízení s Windows 8.1 bude opět ovládat lépe. Některé zpravodajské servery nesprávně hlásí novinky, které tvůrci ve skutečnosti přinesli už v prosinci. Aplikace se ale aktualizace přeci jen dočkala – a rozhodně ne bezvýznamné. Dává nám totiž konečně možnost, jak vypnout chat. Donedávna jste se připojili pokaždé, kdy jste klienta otevřeli. Díky optimalizaci zobrazení Facebook v režimu postranního panelu zobrazí více informací.

Tip: Facebook Messenger pro Windows oficiálně končí. Přestane fungovat 3. března

Skupiny patří k užitečnějším funkcím. Proto oceníte, že je lze vytvářet, opouštět či přijímat pozvánky k připojení. Zrakově postižení uživatelé využijí pro změnu kontrastních režimů zobrazení. Na výběr mají bílou a černou. Ostatní budou aspoň upravovat nastavení sdílení příspěvku s vybranými skupinami lidí. Vývojový tým také zařídil, aby dvojité klepnutí na displej fotografii přiblížilo, takže doceníte její plnou kvalitu a velikost. Každý promarněný pixel nás ostatně mrzel.

 

Z hlavních novinek je to všechno, ale myslím, že teď budeme všichni zase nějakou dobu spokojení. Aplikaci naleznete ve Windows Store. Facebook v poslední době oznámil zrušení samostatného komunikátoru pro Windows nebo vlastního e-mailu. Obě služby se setkaly s nezájmem uživatelů.

MMF24

Chat lze vypnout
Chat lze vypnout

via McAkins Online