Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vyšel finální Total Commander 9. Populární správce souborů má hromadu novinek. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 25. 11. 2016 12:29

    Zann (neregistrovaný)

    No, ono to není "okolo tisice" korun, ono je to o dost víc, za druhé existuje X alternativ které jsou zdarma a vyjma kosmetických vad na kráse udělají tu samou práci, takže se z TC stává celkem neprodejné zboží, dost o tom vypadají žebříky stahovanosti shareware a trial, tam už TC vůbec nenajdete a to ještě před pár lety byl v první pětce a dvojnásobnou cenu má operační systém nebo kancelářské, balík, ale rozhodně ne souborový manažer, ten má cenu tak 350-400 korun když je fakt dobrej (a to on je) a není k němu alternativa (a to je, Double Commander mieta slouží úplně stejně jako kdysi Windows commander a následně TC), ale klasika je klasika. Chtěl jsem Ghislera podpořit, protože dělá dobrou práci, ale zlodějnu podporovat nebudu.