Hlavní navigace

Vyšla nová Prima Play pro Android a iOS. Obsahuje archiv pořadů i živé vysílání

15. 12. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Prima redesignovala web své videotéky Play a zároveň také aktualizovala aplikace pro Android a iOS. Verze pro Windows zůstala stará. Nový design (srovnejte s loňským) vypadá podle mě hodně dobře, změnila se také ikonka. Přehlednější jsou také detaily jednotlivých pořadů, v nichž už je možné filtrovat díly podle sezón.

 

Firma neuvádí seznam změn, ale dříve v aplikaci – pokud si dobře pamatuji – chybělo živé vysílání. Nově je možné sledovat všech pět kanálů: Prima, Cool, Zoom, Love a Max, a to včetně cizích filmů nebo seriálů (rozdíl oproti České televizi). Na velkém iPadu bylo video při nejvyšší kvalitě velmi dobré, zřejmě v rozlišení 720p nebo hodně kvalitním 480p.

Aplikaci lze používat zdarma a bez registrace. Po zaregistrování se vám bude ukládat stav rozkoukaných videí (z PC můžete pokračovat na mobilu) a můžete si ukládat oblíbené pořady. Po zaplacení se zase zbavíte reklam, tedy kromě těch v živém vysílání. Prémiový účet stojí 49 Kč měsíčně. Při zakoupení tarifu na půl roku je za 249 Kč (42 Kč měsíčně) a na rok 449 Kč (37 Kč měsíčně).

Byl pro vás článek přínosný?