Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Vyzkoušeli jsme GeForce Now a Gamestream. Jak se hraje na Shield TV od Nvidie?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 8. 2017 9:07

    Arg

    Já bych měl dotaz na autora, mám doma PC s Ryzenem 7 a GTX 1070 a hraju už prakticky jen na TV + Xbone gamepad, mám prostě stůl s PC a DP monitorem a přes HDMI mám připojenou TV a když chci hrát tak spustím Big Picture a hraju. Krom toho že musím přepínat zvukový výstupy mě hlavně vadí to, že ačkoli PC má výkonu hromadu na hraní a na třeba web browsing zároveň tak bohužel na PC se nic dělat během hraní nedá. Teď k dotazu, je při gamestreamu zdrojový PC klasicky dostupný? Krom toho že je Shield mnohem svižnější než HW v android TV tak bych tímhle zařízením vyřešil i problém s tím že manželka by mohla na PC pracovat zároveň když hraju a v neposlední řadě nemusel bych se otravovat s přepínáním zvukovýho výstupu. Díky