Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Web generála Pavla čelí útoku hackerů. Stopy prý vedou do Ruska. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 1. 2023 18:09

    gi

    Na seznam nepřátelských zemí Ruska (toho času obsahoval jen USA a ČR) dostal nikoliv Babiš, ale vyšetřování Vrbětického útoku na muniční sklad. Vyšetřovatelé zjistili, že se tam v inkriminovaný čas vyskytovali Myškin a Čepiga, agenti GRU. Vypadalo to, že se Hamáčkovi s Babišem s touto informací nechtělo na veřejnost a snad chtěl ututlání Hamáček vyměnit za Sputnik. Proto jim asi někdo dal nůž na krk ať to zveřejní nebo tato informace unikne do médií. Proto byl Hamáček i Babiš nuceni narychlo uspořádat tiskovou konferenci a oznámit teroristický útok Ruska na našem území.

    Konference byla krátká, stručná a bez otázek. Byli k ní totiž donuceni. ČR se dostala na seznam nepřátelských zemí Ruské Federace nikoliv kvůli, ale navzdory Babišovi (resp. Hamáčkovi).

    Dodávky (míra dodávek) zbraní na UA s Babišem nesouvisí, když je rok v opozici.

    "USA odviedlo preciznu pracu, v politike niesu žiadny prorusky trolovia, žiaden prorusky novinar a ziadne proruske časopisi či TV takto neboli precizny ani komunisti ????"
    Jestli myslíš politickou scénu ČR, máme v Poslanecké sněmovně jasné proruské kolaboranty, kteří jsou jejich vrchním Tomiem povzbuzováni v trolení na diskuzích. Pokud chceš číst proruský tisk, doporučuji RT.com, ria.ru, topwar.ru, tass.com. Není problém nají informace z druhé strany, jen prostě drtivá většina lidí Rusku nefandí a odsuzuje ho.

    Volby v ČR jsou demokratické a doufám, že si za dva týdny vybereme správného prezidenta :)