Hlavní navigace

WhatsApp ve Windows Phone 8.1 funguje nespolehlivě. Autoři aplikaci zatím stáhli

19. 5. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Komunikátor WhatsApp, jenž nyní patří Facebooku, po příchodu Windows Phone 8.1 nefunguje ideálně. Vyvolení uživatelé mohou zkoušet betu, ostatní pak používají stabilní verzi. Ta ale nebyla aktualizována od ledna. Podle všeho by potřebovala pár úprav, aby opět spolehlivě pracovala v nejnovější verzi mobilních dlaždic. Notifikace se prý opožďují, třeba až o půl hodiny.

Tip: Írán Zuckerberga považuje za sionistu, blokuje proto WhatsApp

Ne každý používá Windows Phone 8.1 v rámci programu Preview for Developers. Vývojáři proto mají dost času, aby vše napravili – drtivá většina uživatelů zatím používá Windows Phone 8, kde problémy nikdo nehlásí. K překvapení všech aplikace bez varování zmizela z Windows Phone Store. Jak společnost později některým uživatelům na vyžádání oznámila, pracuje na nové verzi klienta pro Windows Phone.

 

Otázka zní, jak jim to bude trvat dlouho. Široká veřejnost se Windows Phone 8.1 dočká na konci června. Jenže čekat tak dlouho by se asi chtělo málokomu. Přitom už od uvolnění Windows Phone 8.1 pro vývojáře uběhl měsíc. Vývojový tým tak o špatně fungujícím komunikátoru ví njméně tuto dobu. Problém spočívá v tom, že WhatsApp si nyní nenainstalují ani uživatelé Windows Phone 8.

CS24

Komunikátor je aktuálně nedostupnýKomunikátor je aktuálně nedostupný
Komunikátor je aktuálně nedostupný

Zdroj: Windows Phone Central