Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Widegamutový 24" IPS Asus PA249 v redakci. Zn.: dE < 3 pro sRGB i AdobeRGB. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 1. 2013 16:19

    west (neregistrovaný)

    Musim se tomu smát a zároveň brečet. Pro Michal:


    Co dava lidem pocit, ze muzou stahout cizi dilo? To je jednoduche, OSA svym vypalnym z kazdeho pametoveho media. OSA rekla, ze jsem zlodej, proto musim platit vic za disky, dvd,bd,...dokonce i za papir? :D


    Tim mam naproste moralni pravo si  ukradnout, co mi pamet staci, neprijde mi to nijak nemoralni a sam se klidne nazvu piratem. Na warezu jsem uz 12 let a po celou dobu si vytvarim urcity nazor na deni na warezu, na spolecnosti, ktere broji proti piratum. Kazdy, kdo dohledne dal nez za ulozto nebo cztorrent vi, kde je problem, jaka je situace a nemam ten pocit, ze by lidi kradli, protoze by je to bavilo, ani proto, ze by nebyli ochotni za filmy,hudbu atd. utracet, problem je, v moznostech, jake ty lidi maji. Vyhoda warezu je v jeho jednoduchosti. Mam chut na film? Kliknu a za par minut mam doma Blu-ray disk, chci si poslechnout hudbu? Kliknu a posloucham. Ted mam naladu shlidnout Skyfall, sakra, kde ja si ho legalne poridim? Mam naladu na posledni dil TBBT, sakra, zase se na nej nemuzu podivat. Tohle mi sice nedava pravo si ty dila ukrast, ale jelikoz mam tu moznost, tak to proste udelam. Masovy rozsireni warezu je zasluha ciste kopirovaciho monopolu, v tom, ze zaspali dobu, v tom, ze neprisli s alternativou, v tom, ze vetsinu energie venuji boji proti piratum, misto toho, aby ji venovali nejakemu reseni, ktere by jim zakazniky vratilo. Hernim vydavatelum se to podarilo, ano pirati jsou porad, ale diky steamu, originu a dalsim platformam mam dnes moznost zaplatit online, mit hru behem par minut doma a hrat. Filmari jeste nepochopili, ze v dnesni dobe o placky vetsina lidi nestoji, ze chteji filmy online, ze chteji koukat podle nalady,chuti a ne podle toho, kdy se milostpani rozhodnout vydat DVD, kde mnohdy akorat domrsej zvuk. Nektere filmy ani nevyjdou na BD, tim davaji prostor piratum, aby udelali HD svepomoci. Takze abych to shrnul - lidi chteji na filmy koukat hned a ne vzdy chteji na film do kina, at uz kvuli cene listku, nebo kvuli nekomfortu, ktery zpusobuji ostatni navstevnici. Tady se nabizi reseni jednoduche, streamovat filmy do TV primo, vzdyt kazda nova TV je pripojena k netu a ta, ktera neni, se da doplnit nejakym settoboxem. V TV se jen prihlasim, zaplatim nejaky kredit a muzu se podivat na co chci. Na tomhle by se napakovali, protoze lidi radi vsechno hned a v co nejlepsi kvalite.


     


    Araziel a dalsi titulkari: Nenechte se odradit a dal delejte svoji uzasnou praci, vim moc dobre, kolik casu to zabere a osobne si toho moc vazim.