Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Widegamutový 24" IPS Asus PA249 v redakci. Zn.: dE < 3 pro sRGB i AdobeRGB. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 1. 2013 22:53

    Crowax (neregistrovaný)

    No, zajímavé. Sem tam jsem si něco přeložil, kdysi jako zaměstnání, jinak jako koníček, hlavně u věcí co se sem ani nedostanou. Nemám tolik souvislého času abych přeložil něco aktuálního, ale někdy mě vytočila kvalita dostupných titulků natolik, že jsem neodolal. Viz perly jako na originál DVD fráze "you are welcome" přeložena jako "jsi vítán". Nebýt titulků ke spoustě věcem, hlavně seriálům, tak o nich televize ani neví, nebo je nevezme na náš trh. Sami distributoři díky tomu paradoxně vydělají. Nechci se dál rozepisovat, hlavně jsem se i registroval proto, že nejsem pravidelný čtenář a velmi příjemně mě překvapila diskuse zde pod článkem. Jak Lukáš, tak Araziel mají vlastně pravdu, jen každý jiný náhled a opravdu by pak jen záleželo na výkladu práva příslušným soudem. Ovšem mě spíše nadhcl fakt, že autor článku reaguje a skutečně diskutuje, to se jen tak nevidí, a hlavně ta výměna názorů zůstala v mantinelech slušnosti a úcty.