Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Nový typ ochrany proti Spectre v2 ve Windows 10 v1903 srazí negativní dopady na výkon. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 24. 10. 2018 11:22

    nfsmaniac

    Víte, že i šimpanz se dovede naučit základní práci s PC nebo hrát jednoduché hry?
    Tímto žádám, aby se "uživatelé a uživatelky" změnilo na "uživatelé, uživatelky a šimpanzi". Nediskriminujte šimpanze! Anebo možná ještě lépe -- "uživatelé, uživatelky, uživatelčata, šimpanzi, delfíni vybavení speciálním ovládacím zařízením vyrobeným na míru jejich fyziologii, kočka domácí Radka Kejduše a zástupci, zástupkyně a zástupčata všeho živého schopná základního pochopení ovládání moderních technologií vyvinuté muži, ženami, dětmi a transgenderovými bytosmi".

    Tím se hezky článek zaplní a není už třeba nic moc vymýšlet. Navíc už si i konečně přestanou čtenáři stěžovat, že v každém druhém článku je hromada překlepů, vynechaných písmen, slova nevhodného významu vzniklá vlivem nějaké autokorektury, atd.

    Děkuji.

    (Ale abych nebyl jen kritický, musím redakci pochválit za to, že jako mnohé jiné zatím nesklouzla k naprostému bulváru. A ačkoliv reklam přibylo, pořád se to dá při vypnutém AdBlocku přežit ve zdraví. Proto je u vás neblokuji. Na oplátku prosím, držte se alespoň na stávající úrovni. Děkuji, že tu jste.)