Hlavní navigace

Názor k článku Windows 10 už během instalace neumožňuje vytvořit lokální účet. Nebo ano? od tombomino - "To, že netušíš a nechápeš jak funguje jakýkoliv...

  • 3. 1. 2020 15:20

    tombomino

    "To, že netušíš a nechápeš jak funguje jakýkoliv podobný softwarehouse neznamená to co říkáš."
    .. no ty tomu davas teda zabrat :D Ja delam v ruznych a pro ruzne "SW houses" 20 let. Sorry, ale to je komentar jako od nejakeho tydyts a ostatni jsou letadla :)
    "Open Source má sice otevřený kód, ale s prominutím kdo se v něm vyzná? Troufám si tvrdit, že v ČR je takových lidí do 10 kusů, a ti zcela jistě nedělají za průměrnou mzdu, ale za pár set tisíc měsíčně pro firmy typu Google apod."
    ..hmm, ty delas, jako by ve firmach bylo 1000 lidi, kteri se opravdu vyznaji v tom, jak je napsany treba office nebo principielne jakykoiv jiny SW. .hmm tak jo..v realite to je ale tak, ze existuje vzdycky pro kazdy soft par lidi, kteri to opravdu znaji, spicka ledovce, pak existuje TOP level developeru/architektu, kteri maji dobry znalosti a pak je "plebs", ktery masti ;) Sorry, argumentace jako noha...
    "Proč asi existuje MS Azure/Office 365 pro Čínu a obdobně proč je v Německu umístěný MS Azure/Office 365 a servisovaný T-Systémem."
    .. takovou otazku jsem opravdu dlouho neslysel. Duvod je jasny, ze v dnesni dobe ma MS monopolni postaveni na office software, proakticky kdekoliv ve svete. LibreOffice jako alternativa je max pro domaci uzivatele a nic dalsiho uz de-facto neni. Tak kdo by to asi mel dostat? To ze musi MS splnovat nejake pozadavky..super a co jako? To znamena, ze vsechna ta uzivatelska data ktere sbira po svete, tak ze jsou tim padem chranena nebo co tim chces rict? Podobne muzes arguemntovat, ze Win je spickovy SW jen proto, ze se vsude pouziva.. tohle jsou komentare nekoho, kdo je mimo realitu jak technickeho, tak obchodniho sveta.
    "Jinak má svoboda nezáleží na software. Software považuji pouze za svůj výrobní prostředek, stejně jako má dělník ve fabrice soustruh. "
    "Já si tedy platím MSDN za 400Eur/rok. Tím ale chci říci že náklady na software jsou minimální. a platí to i pro doma, kdy za 2,5 tis./rok mám 6 uživatelů s 6x 1TB na cloudu OneDrive."
    .. vyborne, takove jako Tebe MS potrebuje jako sul. Jen tak dal :)