Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Windows 10 Insider Preview build 16288 mění označení verze a ruší vodoznak na ploše. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 9. 2017 19:21

    Krakatoa

    Zanne, pokud tě informace ohledně insideru nezajímají, nekomentuj je. Toto je článek o insider buildu 16288 a já napsal nejdůležitější informaci k tomuto buildu, která jaksi v článku chybí... Žádný build RS3 jsem myslím neměl a nemám nainstalovaný, ani ve virtuálce, taže já jej nezkouším, pokud jsi to myslel jako přímo zkoušet nainstalovaný Win 10 RS3. Zajímám se ale o informace ohledně RS3 včetně instalačky a třeba i uups, na které mám udělaný skript jednak na stahování a jednak na vytvoření instalačky z uups. A toto zkouším i na instalačce RS3. A jednak se zajímám o instalačku RS3 z hlediska třeba packages, protože si už teď dělám skripty na úpravu instalačky. A jestli tě podobné poznámky nějakým způsobem vzrušují, běž třeba na MDL a tam se můžeš vyřádit, třeba v tom vlákně, co jsem uvedl v prvním příspěvku.