Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Windows 10 Mobile build 15254.1 zvěstuje končící vývoj. Označení „Fall Creators Update“ je zavádějící. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 13. 10. 2017 9:16

    Pety (neregistrovaný)

    Já přešel na Android před dvěma měsíci a dodnes jsem se s ním neskamarádil. Proti Windows je to tak zoufalý a nepromyšlený bordel, že chtě nechtě závidím lidem, kteří si jej dokázali oblíbit.

    Příklad: Ve Windows jsem si prostě nastavil budík, zapnul spořič baterie, aby mobil přes noc moc nežral, a šel spát. Ráno mě to vzbudilo. V Androidu si člověk vybere z několika desítek úplně stejně neschopných aplikací budík v češtině (protože ten v systému je neschopný úplně nejvíc a navíc je v českém Androidu anglicky) a nainstaluje si jej. Pak musí v systému povolit, aby aplikace budíku směla běžet při zamknutém telefonu. Pak spustí aplikaci, nastaví si buzení, přesvědčí se, že NEMÁ zapnutý šetřící režim baterie (holt si mobil přes noc ukousne svých 8-10%), aplikaci nesmí ukončit, mobil zamkne a jde spát. Ráno ho to vzbudí, ale pokud cokoli udělá večer špatně, zaspí.