Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Windows 10 Mobile build 15254.1 zvěstuje končící vývoj. Označení „Fall Creators Update“ je zavádějící. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 15. 10. 2017 10:49

    Zann (neregistrovaný)

    Ty se s Androidem nechceš skamarádit naprosto prvoplánově, takže se Ti to nikdy nepovede. Hejtovat Android je Tvým zájmem číslo jedna a na nic jiného už Ti prostě nezbývá ani čas ani energie. Výsledek Microsoftího fanatismu, železný zvyk na pouze jen do jedno nadiktované a neschopnost samostatného myšlení a to ani při výběru telefonu je naprosto učebnicová.
    Příklad: "ve Windows jsem si prostě nastavil budík, zapnul spořič baterie, aby mobil přes noc moc nežral, a šel spát. Ráno se mě to vzbudilo"
    Příčina?: Celý život sis kupoval blbé telefony a teď jsi to udělal znova. Kup si takový, když už tak bazíruješ na téhle NAPROSTÉ HOVADINĚ, který to umí a nesváděj to na Android, ten v tom NAPROSTO nejede. To je totiž system který je variabilní a spoléhá na určitou výši IQ uživatele. Vohnout, který byl celý život zvyklý že myslet nepotřebuje, protože jinou možnost stejně nemá, je v pasti. Tys měl prostě jenom kliku, že ti ta NOKIA na noc usla a ráno se vzbudila, protože kdyby ne, tak ti to u telefonu s Androidem nechybělo a ani by tě nenapadlo to hejtovat. Nazývej věci pravými jmény. To že nejsi schopen vybrat si telefon podle svých potřeb a přání, za to Android fakt nemůže. Já sice nevím proč bych někde zapínal na noc nějaké šetření baterie, vživotě jsem to nedělal ani nepotřeboval, ale můj telefon se "na budík" sám zapne i z vypnutého stavu a budeš se divit ... je na něm Android, český a budík je tam POCHOPITELNĚ taky česky.Než tady ze sebe zase budeš dělat debila, zjisti jsi jak věci skutečně jsou, to že ty jsi tele, co si neumí vybrat a nakonfigurovat telefon, ta to, opět se budeš divit, nemůže Android ... neschopný a to tak že totálně a ještě se tím pochlubíš, není Android, ale TY :-D