Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Už si můžete prohlédnout, jak vás Microsoft ve Windows 10 sleduje [Windows Insider]. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 28. 1. 2018 13:59

    Zann (neregistrovaný)

    Ale tvrdil, to víš že tvrdil, pohledej na českých IT webech články na tohle téma z té diby a uvidíš jak fanboys zuřivě opnovali každému kdo si dovolil nesouhlasit,to je jedna věc. Druhá věc je, že je řeč o Windows 10 a s nimi souvisejícím sběrem dat a telemetrii a tohle prostě vymyslel Microsoft. Až bude řeč o sběru dat palubním počítačem ve vozech XY, tak budu psát o inženýrech z fabriky XY. A za poslední, tohle "dobractvi" v podobě oné utility, která ti dovolí zobrazit co a kam se systém posílá, je jeden z posledních zoufalých pokusů Microsoftu masověji prosadit aby lidé to neštěstí chtěli. Prostě "vadí vám že vás šmírujeme? Ok, tady se klidně podívejte že to není pravda" ... pustí úplně nepodstatné info, fanboys a vohnouti se nažerou a telemetrie zůstane celá ... uvidíme až to přijde do praxe, protože to zoufalství v podobě programu insider nemá žádnou vypovídaci hodnotu.