Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Windows 7 bude pohánět i televize a set-top boxy. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 5. 2010 15:12

    Návštěvník (neregistrovaný)

    Takže si koupíte biď za 1000,- systém, který nebude umět vlastně NIC a vy si ho budete muset hned zadělávat haldou programů. Reinstalace pak bude trvat týden. Navíc jak ukázal MS antivirus, tak integrace od jednoho dodavatele, není zcela neužitečná, na rozdíl od ostatních antivirů totiž nesežere skoro žádný výkon, protože je prostě šitý na míru.
    Navíc BFU (většina běžných uživatelů) si chce koupit počítač jako celek a aby se nemuseli o NIC starat, prostě si koupím počítač a chci si napsat dokument, proč bych měl řešit, že není v čem? proč bych měl řešit že nemám čím prohlížet web, proč bych se já jako uživatel měl zabývat tím, čím otevírat PDFka, kde to shánět a pak sám provádět nějakou instalaci, které nerozumím, já si přeci zaplatil, tak chci ten počítač používat a ne si zaplatit a pak týden řešit co dalšího musím ještě sehnat. Pokud se mi nelíbí to co mi systém nabízí, mám možnost volby. Fajn nelíbí se mi nativní prohlížeč obrázků, nainstaluji si nějaký jiný, ale proč by tam neměl být žádný?