Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Windows 7 E nebude, výběr prohlížečů ano. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 8. 2009 7:15

    Návštěvník (neregistrovaný)

    No je fakt, že pokud opravdu pozorně čtete licenční podmínky, tak zjistíte, že dodavatel za NIC nezodpovídá. Prostě zaplať, jestli se ti ztratí data, to je tvůj problém, my ti maximálně dáme nové CD, pokud ti původní praskne (a to také ne vždy).
    Takže spousta lidí si řekne "jo tak, vy nezodpovídáte, já bych měl platit 5000,- a vy v pohodě, systém děravej jak cedník".
    Zkuste si naistalovat XP bez servispacku a jděte na NET. Je to katastrofa.
    No a je rozhodnuto.
    Asi to je o ceně. Holt by dodavatel měl menší zisky. Možná ale také ne, kdyby systém stál do 1000,- asi by si ho koupilo mnohem víc lidí a nestálo by jim za to se starat o nějaké cracky. A taky by ta licence musela být napsaná trochu ve prospěch zákazníka.

    Je to jako s hudebníma CD. CD za 500,-??? Copak má pár písniček hodnotu 500,-Kč. Holt zpěváčci a autoři si musí zvyknout, že doba s horentími příjmy za černou desku je dávno pryč. A nikdy se nevrátí. Buď budou alba za 80,- a méně (to už se pálit opravdu nevyplatí), nebo se bude bude pálit a nebudou přijmy žádné.
    Prostě to tak je. Doba kopírování 1:1 všechno změnila. A buď se autoři přispůsobí, nebo půjdou. Internet je převálcuje.