Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Windows 7 E nebude, výběr prohlížečů ano. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 7. 8. 2009 18:49

    Tomáš Mariančík (neregistrovaný)

    Ano, je to velmi pádný důvod pro jejich existenci, neboť podíl těchto zařízení roste velmi rychle a pro Microsoft je více než vhodné, aby tyto zařízení používaly jeho nejnovější systém, nikoliv přes 8 let starý produkt.

    Kdyby Windows 7 na těchto zařízeních nefungoval, riskoval by Microsoft, že výrobci začnou hromadněji nasazovat operační systém Linux, čímž by se zvýšil jeho tržní podíl a tomu se právě snaží 32bitovou verzí spolu se značnými optimalizacemi Microsoft zabránit.

    Windows 7 přináší řadu vylepšení, o nichž tento server už velmi dlouhou dobu aktivně píše. Mnoho lidí co Windows 7 na miniboocích vyzkoušeli, si je velmi pochvalovali a často se k Windows XP již nevrátili.

    Přechod na Windows Vista mi přinesl řadu výhod, díky kterým dnes už s XP pracuji značně nerad, neboť mi dané funkce chybí. Práce s Vistou je pro mě mnohem rychlejší a svižnější díky řadě funkcí, a díky tomu se mi pracuje mnohem lépe a pohodlněji. Stačí jen umět tento systém použít, nikoliv se podívat na screenshoty a papouškovat názor ostatních, jak je ten systém k ničemu, a že tam vlastně ani nic nového není.

    Mimochodem příště před komentováním doporučuji prostudovat pravidla českého pravopisu, zejména rozdíl mezi písmeny v a w, vyjmenovaná slova, psaní velkých písmen na začátku, či zapoměl vs zapomněl. Když se občas vyskytne chyba, nic se neděje, ale když se něco najde skoro v každém třetím slově, není takový text opravdu moc čitelný a jeho obsah se nedá brát moc vážně.