Hlavní navigace

Windows 7 SP1 beta je tady: stahujte a zkoušejte

13. 7. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

První servisní balíček pro systém Windows 7 nepřináší mnoho zajímavého, v podstatě se jedná pouze o sadu doposud vydaných aktualizací, záplat a individuálních hotfixů. Jedinou významnou novinkou, která však funguje bohužel pouze v kombinaci se serverovou variantou Windows Server 2008 R2, je vzdálená plocha RemoteFX s podporou přenášení 3D obrazu, HD videa, či dat přenášených USB zařízeními přes síť.

Pokud si přesto chcete betaverzi servisního balíčku stáhnout již nyní, máte možnost. Betaverze určená především pro testovací účely vývojářů a IT profesionálů se totiž objevila na stránkách TechNet Evaluation Center. Vzhledem k vývojové fázi beta může instalace způsobit řadu problémů, a nehodí se tak pro běžné nasazení v domácnostech či produkčním prostředí.

KL24

Ke stažení budete potřebovat Live ID účet, součástí procesu je také krátký formulář, který můžete rychle proletět. Zastavte se jen u otázky „What occupation best describes you?“, kde musíte pro stažení zvolit IT Manager, IT Worker nebo Developer, abyste se dostali na stránku s odkazy na stažení. A to i v případě, že zmíněné volby neodpovídají vaší skutečné profesi. Stáhnout můžete buď dva soubory (jeden pro 32bitovou a druhý pro 64bitovou verzi) umožňující betaverzi stáhnout skrze Windows Update, nebo 1,2 GB ISO obraz obsahující kompletní instalátory pro obě varianty. Service Pack lze nainstalovat i na Windows Server 2008 R2.

Zdroj: Technet

Byl pro vás článek přínosný?