Hlavní navigace

Windows Phone 7.5 vyrazí na trh i s Facebook chatem

17. 5. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Velká aktualizace Windows Phone se pomalu blíží a tak se na internet dostává čím dál tím více podrobností. Některé prozradí sám velký Microsoft, ostatní musí ven trochu méně oficiálnější cestou.

Nejčerstvější informace hovoří o integrovaných aplikacích Windows Live Messenger, Facebook Chat a AOL Messenger. Na novém systému tedy o komunikaci nebude nouze. Všechny tři sítě budou zapojeny do hubu People. Zde budou informace o příchozích zprávách a právě přihlášených uživatelích. Jako další novinka ven unikla možnost přidávat si kontakty do různých skupin. Microsoft přidá i zámek obrazovky při přehrávání hudby. Užitečná to věc. V plánu je i větší podpora Xboxu Live.

Xbox-screenlock - novinkyNovinky: Xbox LIVE a Screenlock

Systém by se dále měl lépe starat o baterii a tím prodloužit její životnost. V menu dokonce přibude položka s informacemi o stavu baterie. Zapracováno bude i na připojení k Wi-Fi hotspotům. Aktualizace Mango by měla být dostupná do konce tohoto roku.

Skupiny - novinkaMožnost třídění kontaktů do skupin

Toto je ale jen zlomek vylepšení. O ostatních dříve představených si můžete přečíst ve velkém článku či o měsíc mladší novince s dalšími podrobnostmi.

Zdroj: WinRumors

Byl pro vás článek přínosný?