Hlavní navigace

Windows Phone má klienta pro Vine. Teď už oficiálně, zdarma a bez reklam

13. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jedna z nejočekávanějších aplikací dorazila do Windows Phone Store. Více než na Vine snad uživatelé čekají jen na Instagram. Obě aplikace nám byly přislíbeny na Nokia World 2013 a mluví se o nich řádově měsíce. Vine pro Android si příznivci zeleného robota užívají od června. Základna o velikosti 40 milionů registrovaných uživatelů se možná o něco rozroste.

Tip: Twitter pro Windows Phone podporuje Vine a přidávání efektů do fotografií

Šestisekundové video svádí k velice kreativním pokusům, jak zaujmout. Pokud byste se rádi pobavili, pak zamiřte na vine.co. Nebo si stáhněte novou aplikaci z Windows Phone Store. Říct se toho k ní moc nedá. Dovolí vám sledovat videa, sdílet je v různých sítích, točit nová a komentovat stávající. Pokud máte zkušenost s např. neoficiálním klientem 6sec, budete jako doma.

 

Rozdíl spočívá v tom, že novinka neobsahuje reklamu, kterou byste případně odstranili za poplatek. Design ovšem nezapře podobnost s oficiálním Twitterem pro Windows Phone. Za oběma sítěmi stojí stejná společnost. Na hlavní obrazovku lze připínat aplikaci, bude vám pak ukazovat notifikace. Třeba že váš oblíbenec stvořil nové video. Připnete ale i jednotlivé uživatele nebo kanály. Nemusíme asi zmiňovat, že Vine nepodporuje Windows Phone 7.

 

Zdroj: Windows Phone Blog