Hlavní navigace

Windows Phone mají svého neoficiálního klienta pro Snapchat. Jmenuje se 6snap

21. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Stáhněte si 6snap pro Windows PhoneWindows Phone má svůj velký den, resp. ho měl včera. (Ale když to s námi prožíváte hlavně dneska…) Kromě oficiálního InstagramuWaze se objevila ještě jedna aplikace, která fanoušky dlaždic rozhodně potěší. Sice není oficiální, ale za Snapchat budete jistě i tak rádi. Za klientem stojí Rudy Huyn, autor velice povedených aplikací 6tag6sec. Novinka, jak jste si jistě odvodili, se nazývá 6snap. Najdete ji nyní ve Windows Phone Store.

Tip: Proč ještě nevyšel SnapChat? Může čekat na Windows Phone 8 GDR3

Klient má všechno, co byste očekávali. Podržením zobrazíte zprávu. Její trvanlivost nastavil odesílatel, vy ji tudíž neovlivníte. Vždy se ale pohybuje v řádu vteřin. Můžete posílat jak fotografie, tak videa. Snapchat platí za poslední velkou aplikaci, která dlaždicové platformě skutečně chybí. Nebo spíš chyběla. Popularita dočasných fotozpráv dosahuje neuvěřitelné výše. Neoficiální řešení bude pro většinu lidí přijatelné.

 

KL24

Jako obvykle se však musíte smířit s reklamami, nebo zaplatit 27 Kč. Aplikace podporuje přední i zadní kameru, vlastní tóny, integruje se do systémové aplikace na focení a samozřejmě disponuje aktivní dlaždicí. Ve Windows Phone 7 ale 6snap nespustíte.

via WMPoweruser

Byl pro vás článek přínosný?