Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Windows se proměňuje na propagační leták. Reklamy se vkrádají i do Průzkumníka. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 11. 3. 2017 8:41

    Zann (neregistrovaný)

    Dobře, tak jinak. Windows 10 samozřejmě není nic jiného, než servis pack pro Windows 8, ale protože už Win 8 byly jeden veliký průser a ani první servis pack v podobě Windows 8.1 (který jsi měl taky zadarmo mimochodem, protože servis packy bývají prostě zadarmo) tu reputaci tomu systemu moc nenarovnal. No a tak se u MS někdio zamyslel a pochopil, že další TAKZVANÝ upgrade (což samozřejmě není nic jiného než servis pack 2 pro Windows 8 - proto ho taky rozdávali zdarma, jako každý servis pack) nemá cenu vydávat jako něco co má v názvu cokoli společného s Windows 8, nikdo by to totiž nechtěl. No a tak se stalo, že vnutili lidem myšlenku, že jim "zdarma" nabízí něco nového. Akuálně jim to sežralo půl milionu užitečných troubů, což sice není zdaleka tolik jak si představovali, ale naštěstí przo pochopili že pouze s tím že přejmenují SP 2 pro Win 8 na Windows 10 moc dlouho nevydrží a začali s celým tím neštěstím něco dělat. Takže buď vklidu, Microsoft ti určitě zadarmo nic nedal, tos jen špatně pochopil jejich retoriku ;-)
    PS: Nikdy jsem do Microsoftu nekopal! Dokud to tam vedl Bill, mělo to štábní kulturu a jednoznačný tah na branku a ani když to tam teď vedou totální diletanti a produkují jeden shit za druhým do nich kopat nebudu, věřím totiž že se stane zázrak. Stejně tak nikdy nebudu kopat do Windows 2000, XP, 7 a 8.1, naopak do tzv. Windows 10 si kopnu s naprostou chutí, protože si to nic jiného nezaslouží! O parodiích na kancelářské balíky typu Office365 nebudu ani mluvit, to je úplný technologický Armageddon, ale to už myslím každému kdo pochopil že jeho data nepatří na cizí počítač pochopil ...