Hlavní navigace

Windows Store má 130 000 aplikací, ke Steamu se připojilo 7 milionů hráčů

2. 12. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Před měsícem Microsoft slavil, že se v obchodě s aplikacemi pro Windows 8 sešlo již přes 125 000 kousků. Začátkem prosince mohou uživatelé vybírat dokonce z více než 130 000 aplikací. Během měsíce jich tedy přibylo zhruba 5 000. Počty potvrzuje také web MetroStore Scanner. V poslední době se objevila řada zajímavých kousků. Patří k nim Facebook, který dodává pravidelně porce vylepšení.

Tip: Uživatelé Windows Store v říjnu stáhli v průměru 1,7 milionu aplikací denně

Microsoft nedávno vydal velký balík novinek pro OneNote. Rovněž jsme se dozvěděli, že uživatelé Windows Store v říjnu v průměru stáhli 1,7 milionu aplikací denně. O jedno prvenství se s námi podělila firma Valve. Není to tak dlouho, co oznámila, že se v jednu chvíli k její herní síti připojilo 6 milionů uživatelů. Statistika na webu ale jasně říká, že tento vrchol padl a objem hráčů, připojených v jeden moment, ve špičce překročil dokonce již 7 milionovou hranici.

 

Aktuální rekord Steamu čítá 7 190 607 hráčů. V tuto chvíli na Steamu probíhá tradiční podzimní výprodej. I ten se mohl na nárůstu hráčů podílet. Započal 27. listopadu a skončí zítra, čili 3. prosince. Když do obchodu vtrhnete, ještě si pár zlevněných titulů pro sebe uzmete.

MMF24

Aktuální rekord služby Steam

via WinBeta | Neowin