Hlavní navigace

Windows Store zasáhla vlna aktualizovaných aplikací. I editor Movie Moments

17. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dlaždice Windows Store ožilaV tuto chvíli již můžete instalovat Windows 8.1 z Windows Store. Aby toho nebylo málo, po instalaci si můžete rovnou stáhnout novou várku aplikací. Snad úplně každá se dočkala povýšení. Mne katalog aktuálně hlásí 19 aktualizací, ale může jich být víc. Např. Pošta lehce přepracovává správu složek v postranním panelu. Jinak máme tu čest především s optimalizacemi a opravami chyb.

Tip: První Windows, která jsou zdarma. Majitelé Osmiček už mohou stahovat Windows 8.1

Dnes jsem se poprvé setkal s tím, že se dlaždice Windows Store prvně probudila k životu. Zatímco dosud byla statická a největší rozměr postrádal smysl, teď ho již využijete. Dlaždice zobrazuje aktuálně populární aplikace. Podle serveru Neowin se také skrze hledání doberete k instalaci úplně nové aplikace Movie Moments. Jedná se o editor videí, pomocí kterého vezmete tu nejlepší část, upravíte ji a nasdílíte svým přátelům.

 

Aktualizování ale nekončí, protože služba Windows Update již začala nabízet velký balík oprav a optimalizací pro Windows 8.1, o němž jsme psali nedávno. Samotnou aktualizací operačního systému instalační proces nekončí.

CS24

 Hned po instalaci Windows 8.1 vás čeká aktualizace aplikací
Hned po instalaci Windows 8.1 vás čeká aktualizace aplikací

Zdroj: Neowin