Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Wolfenstein 3D slaví 20. narozeniny. Nyní jej můžete hrát zdarma na webu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 5. 2012 0:40

    parlost (neregistrovaný)

    Protože hudební a filmoví distributoři jsou natolik do sebe zahledění a stále nepochopili, že starý svět, kdy měli obrovské marže a plnou kontrolu nad cenami a distribucí, je už dávno pryč. Hudba už je alespoň trochu dostupná legálně - i když ceny se stále snaží šroubovat nahoru, co to jde. Filmy to teprve čeká, ale dříve nebo později prostě nebudou mít jinou možnost než přistoupit na pravidla zákazníků.


    Osobně stále DVD kupuju, ale zároveň i stahuju. Ale i kdyby dneska zrušili celý internet, stejně bych do kina nechodil (to mě nikdy nebavilo) a více DVD bych nekupoval, protože jsou prostě důležitější věci, kam musím přerozdělovat své prostředky (a to jsem filmový fanatik).


    Já osobně si myslím, že Hollywood už měl mít léta vlastní úložiště a prodávat filmy.


    Docela by mě zajímalo, zda jsou fakt tak naivní, že si myslí, že to k něčemu bude. Jestli ano, asi budeme muset čekat na změnu hodně dlouho, než vyroste nová generace manažerů ve filmovém průmyslu, které se podaří prolomit staré smýšelní namísto toho, aby ho přejímala.