Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku x86 si rozvracet nedáme. Intel hrozí patentovými žalobami za emulaci Windows na ARMu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 12. 6. 2017 9:59

    SamanCZ (neregistrovaný)

    vyuzivam CPU relativne na maximum, mam v kanclu s kolegoyu renderfarmu o 16 PC kde jsou jen Intely, a kdys se rendruje ve Vray, tak vytizenost je 98-100% na vsech jadrech, a od doby kdy jsem poridili s kolegou i7-2600/Xeon E5 se vpodstate neobjevilo CPU ktere by vychazelo nejak vyrazne jinak v pomeru cena/vykon, a vykon stoupa kazdou generaci velice pozvolna, da se rici ze o jednotky procent, takze ano zustat 5 let na stejne technologii a kazdy rok ji pridat 2-3% vykonu povazuju za spani na vavrinech ;) az do ted kdy vysli Ryzeny jsem nemeli jedinej duvod k upgradu protoze Intel proste operoval jen s tim ze lidem serviroval to nejnutnejsi pomoci PR ;)

    a nepolepsim si ani tim ze budu mit misto 16 CPU jen jedno, licence mam nakoupene, takze cim vykonnejsi CPU za rozumnou cenu, tim pro me lip, proste Intel spolehal na to ze nema konkurenci a tak v desktopu drzel max 4 jadra s HT a vejs se jiz priplacelo tolik ze se to nevyplati z pohledu cena/vykon, ted zaciname pridavat a obmenovat s Ryzenama 1700 ktere nam poskytuji za 9 tisic stejny rendrovaci vykon jako i7-5960X za 28 tisic, ano Intel tezce usnul na vavrinech ;)