Hlavní navigace

Xbox Live přijde do Česka už 10. listopadu

12. 10. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

Herní síť Xbox Live se konečně dostane do Česka, jak Microsoft sliboval při uvedení nového Xbox 360. Dosud toto omezení museli uživatelé obcházet nastavením jiné země, kupování bodů přes eBay apod. Od 10. listopadu bude Xbox Live se všemi službami dostupný i v češtině.

Přes Xbox Live lze hrát online multiplayer, stahovat jednoduché hry Live Arcade, velké hry v rámci Games on Demand nebo dokupovat bonusový obsah.

S Kinectem se bude také videohovořit, zdroj: Xbox

Pokud už máte nastaven zahraniční účet, přechod na český bude bezplatný a podle Microsoft také bezproblémový. Zůstane zachován profil hráče, dosažená skóre, body, achievements i zbývající doba předplatného. A samozřejmě také už jednou stažený obsah.

Stříbrný účet je zdarma, zlatý stojí 1599 Kč na jeden rok, navíc bude dočasně platit promo akce, v rámci které získáte dva měsíce navíc. Pokud nechcete platit celý rok, k dispozici je také tříměsíční účet za 599 Kč. Do prodeje se dostanou také virtuální měna – Body (Microsoft Points) – za 349 Kč bude 800 bodů, za 799 Kč pak 2100 bodů. Zlatý účet bude potřebovat i pro chystané videohovory s Kinectem.

Oficiální web však hovoří jinak než tisková zpráva, roční účet podle něj bude stát 1499 Kč a 2100 bodů 699 Kč.

Zdroj: Xbox