Hlavní navigace

Xiaomi Mi-2S stojí sedm tisíc a čtyřjádrem na 1,7 GHz poráží i Galaxy S 4

9. 4. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Xiaomi patří v Číně k největším mobilním značkám a platí za takový Apple východního trhu. A portfolio telefonů není vůbec špatné, najdete v něm i velmi výkonné telefony za solidní ceny. Jedním z nich má být nedávno představený nejvyšší model Mi-2S, který si premiéru odbyl na Xiaomi Festivalu v Pekingu. Navazuje na úspěšný model Mi2, jenž byl prodejním hitem loňského roku – tedy alespoň v Číně.

Xiaomi Mi-2S
Xiaomi Mi-2S

Jeho nástupce bude vybaven čtyřjádrovým procesorem Snapdragon 600 s frekvencí 1,7 GHz. Tím se zařadí mezi nejvýkonnější telefony dneška. Interní úložiště bude mít standardní kapacitu 16 GB a operační paměť rovné 2 GB. Displej byl zvětšen na úhlopříčku 4,3“, na níž nabídne dostačující rozlišení 720 × 1280. Jaký panel Číňané použili, bohužel není známo.  Ani fotografickou výbavou nezůstane Mi-2S pozadu, zadní foťák bude mít rozlišení 13 Mpx.

Že půjde alespoň výkonově o naprostou špičku, si můžete prohlédnout v prvních grafech výkonu, které přinesl web GSMarena.com. Xiaomi Mi-2S se prodává ode dneška za cenu 370 USD a v případě, že patříte k velkým dobrodruhům, můžete si jej objednat i do Česka.

Xiaomi Mi-2S
Xiaomi Mi-2S  

Zdroj: TheNextWeb

 

Byl pro vás článek přínosný?