Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Xiaomi okopírovalo iPhone 7 Plus. Jeho Mi 5X je však čtyřikrát levnější. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 1. 8. 2017 11:10

    SirTiesto

    No je vidět, že máte telefon s LagDroidem, neboť u Apple tohle nehrozí a aktualizace nezpomaluje telefon jak na Androidu. Měl jsem telefony s LagDroidem asi 8 let (celkem 3 vlajkové lodi výrobce) a k tomu poslední 4 roky souběžně služební iPhone 5s a srovnání je takové, že 5s je tu se mnou do dnes s atuálním iOS 10.3.3 a běhá stejně rychle jako s původním (snížení rychlosti odezvy telefonu vidím, tak v jednotkách procent) a LagDroid (naposled HTC ONE M8) se zase po cca 2,5 letech odporoučelo do pr..le. Další věcí jsou nucené resety LagDroidu, aby vše fungovalo jak má a nebyl člověk zoufalý z rychlosti, nebo musí mít app killer a aplikace ukončovat, neb jak nemá LagDroid alespoň 500mb RAM volných, tak se začne zpomalovat, sekat atd. Proto jsem si před půl rokem koupil soukromý iPhone 7 a jsem max spokojen. Telefon jsem po osazení simky zapnul a žádný restart a podobné blbosti do dnešního dne. Pokud se nic zásadního nezmění, tak Android nikdy víc. PS telefon neměním po roce abych byl COOL IN a podobný , ale chci kvalitu, bezpečnost atd. Hlavně je u Apple super jejich iCloud a při koupi telefonu nic neřeším, nastavím svoje přihlašovací údaje na iClod a vše se stahne a nastaví jak na předchozím telefonu (fotky, nastavení,aplikace atd).