Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Xmarks končí. Synchronizace záložek napříč prohlížeči má před sebou poslední měsíc. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 3. 4. 2018 11:51

    Kaz

    Používal jsem to už v době Foxmarks a zatím to používám to pořád. Dříve pro synchronizaci (nikoli jednorázový přenos, to umí skoro cokoli) mezi prohlížeči a platformami, ale tato funkcionalita už začala blbnout v novějších prohlížečích. Například ve Vivaldi se synchronizované záložky dostaly automaticky do koše a Edge pro změnu není podporován vůbec.

    Co ale je perfektní vychytávka a Petr ji nezmiňuje je fakt, že se lze přes www rozhraní podívat libovolně do historie a vytáhnout si záložky k určitému datu, od začátku používání této služby. To se hodí, když v rámci čistek smažete něco, co jste smazat nechtěli a zjistíte to za 1/2 roku :-).

    PS: Pokud by někdo věděl o něčem pro automatickou obousměrnou synchronizaci mezi Chrome, FF a Edge a mělo to navíc historii, tak se pochlubte.