Hlavní navigace

Z Foxconnu unikla fotografie formy a předního panelu iPhonu 6

15. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Francouzský blog NWE získal od svých čínských zdrojů několik fotografií z továrny Foxconnu, které údajně zachycují výrobní formu nového iPhonu. O něm jsme už z několika stran slyšeli, že bude mít nový 4,7" displej a také větší tělo. Popis odpovídá i přednímu panelu, který se na fotografii rovněž nachází.

Z Foxconnu unikla fotografie formy a předního krytu iPhonu 6
Z Foxconnu unikla fotografie formy a předního krytu iPhonu 6

Údajný „iPhone 6“ má rozměry 138 × 64 mm. Na fotce vidíme i starší iPhone 4S o velikosti 115 × 59 mm. Z jiného čínského zdroje pochází fotografie bílého předního panelu v porovnání s iPhonem 5S.

 

KL24

Oba úniky samozřejmě musíme brát s rezervou. V čínských továrních není problém vyrobit cokoliv na základě pouhých domněnek. Kolikrát jsme už byli svědky, že obchody nabízely kryty ještě nepředstavených telefonů. S 3D tiskárnami a navíc může kdokoliv vyrobit maketu a vystavit ji na internetu, aby na sebe upoutal pozornost.

Pokud však Apple neporuší tradici, letos bychom se měli dočkat telefonu, který se bude výrazněji lišit od svých předchůdců. Zvětšit displej je přitom nejjednodušší a nejvýraznější řešení, jak lidem prodat „nový“ telefon a ne další variaci na iPhone 5.

Byl pro vás článek přínosný?