Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Z recenzí Skylake-X: vysoký výkon, špatná spotřeba a teploty. Jak je to s OC a s AVX-512. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 20. 6. 2017 11:12

    Mikorot

    Úpln souhlasím Amd tu nebylo dlouho a než se zase dostanou optimalizace pro něj bude to chvili trvat. Pro mě je jasná volba Zen 2. Ale nebudu předbíhat třeba to nebude až takové jak v to všichni doufáme. Jinak nejsem jen zastánce AMD. Ale Intel si zn ás obyčejných lidí prostě dělá prdel. a když firma jako AMD cca Strovná výkon v procesorech a to má desetinový rozpočet oproti intelu je jasné odkud vítr vane. Kdyby Intel chtěl muhl být s výkonem cpu uplně někde jinde a určitě by neprodělal akorát čistý zisk by měl třeba o třetinu nizzší.
    Třeba taky mám v pc I5 4690K ale za 7 k fakt ne koupil jsem ho zdruhé ruky za necelých 5 K a to ješte víc jak rok v záruce. prostě nemím někomu dávat težce vydělané prachy jen za to že umí dobře dělat reklamu.