Hlavní navigace

Začínají další výprodeje. Například Mall.cz láká na slevy až 80 %

22. 12. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Najít období v roce, kdy nejsou nějaké výprodeje, je problém. Byly jarní, letní, předškolní, podzimní, pak přišel Černý pátek a Kybernetické pondělí. Alza pro jistotu slaví Černý pátek asi desetkrát do roka, k tomu zavádí zvláštní svátky jako letní Vánoce. Teď jsou tady ale ty pravé zimní Vánoce a s nimi i před- a povánoční výprodeje.

Mall rozjel vánoční výprodeje, láká na slevy až 80 %
Mall rozjel vánoční výprodeje, láká na slevy až 80 %

Jako první z velkých obchodů je rozjel Mall.cz. Láká na slevy až 80 %. Produkty si můžete roztřídit do skupin podle ceny i kategorie. Jako vždy si ale dejte pozor, jestli jsou slevy opravdu takové, jak obchod uvádí. Výsledné ceny zkontrolujte přes vyhledávače zboží jako Heuréka.cz, Srovnáme.cz nebo Zboží.cz.

Příkladem budiž televizor Philips 42PUS7809/12, který Mall prodává za 18 999 Kč, což je podle srovnávačů ceny skutečně o 1000 Kč a více levnější než u konkurence. Mall ale uvádí běžnou cenu 33 999 Kč a tudíž slevu 44 %. Žádná běžná cena to už ale není, byla to doporučená cena, když televizor přišel před několika měsíci na trh. Od té doby plynule klesá.

 

CS24

U externího disku WD My Passport Ultra 2TB USB 3.0 Titan Mall uvádí cenu 3922 Kč (21% sleva oproti základním 4999 Kč), jenže v jiných obchodech koupíte tentýž disk až o 1000 Kč levněji, a to i bez speciálního vánočního výprodeje.

Nehleďte tedy na slevu, ale výslednou cenu. Ať už nakupujete u Mallu, nebo jinde.

Autor článku