Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Prohnutý monitor: užitečný pomocník, nebo zbytečnost?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 22. 6. 2021 14:20

    Martan

    Na hry je zakřivený monitor (obzvlášťě pak hodněširokoúhlé varianty) fajn, sám jsem si to opakovaně vyzkoušel. Jako monitor na práci - asi záleží na jakou. V zimě v souvislostis HomeOfficem jsem si jej na pár dní zapůjčil od švagra. Na text a programování celkem OK. V CADu ale hrozná "pakárna"! Vše bylo najednou oproti plochému monitoru nebo rovné ploše vytištěného výkresu divně křivé, úhly - něco jiného říkaly oči, něco jiného zobrazovaná hodnota, a tak dále. Po třech dnech jsem to vzdal. Ta úleva zasednout k plochému monitoru! Až mne to samotného překvapilo, jak moc mi ten prohnutý monitor vadil.
    Zkoušel jsem také editaci fotografií (jen zapálený amatér). Běžná krajina byla OK, ale fotky architektury také mínus.
    Jelikož i na soukromém PC jsou už pro mne hry jen občasná oddechovka, kterou netrávím většinu času u počítače, není prohnutý monitor nic pro mne.