Hlavní navigace

Zdarma: Zvolte hru roku 2013 a získejte Civilization V, nebo Mafii II

14. 10. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Letos se koná už 31. ročník soutěže Golden Joysticks, ve které hráči volí nejlepší pecky uplynulého roku. Výroční ceny jsou letos ozvláštněny tím, že si za hlasování můžete říct o hru zdarma. Ty do soutěže dodal e-shop Greenman Gaming. Přihlásit se můžete o atraktivní tituly Sid Meier's Civilization V, nebo Mafii. Vybrat si můžete jen jednu, a to pro platformy Steam, Xbox Live a Playstation Network. Ke hře vám po hlasování přijde aktivační kód pro stažení.

Za hlasování v Golden Joysticks získáte jednu hru zdarma
Za hlasování v Golden Joysticks získáte jednu hru zdarma

Jak získat hru a ještě se podílet na anketě? Na Computer and Video Games (CVG) se musíte zaregistrovat a hlasovat v anketě, která sestává z 15 kategorií. Nemusíte volit vítěze v každé z nich, kategorie lze přeskakovat, minimálně v jedné ale hlasovat musíte. Soutěž probíhá v angličtině, ale hráči s tím jistě nebudou mít problém.

Až zvolíte vítěze a výsledky odešlete, běžte na stránky Greenman Gaming (GG). Tam si zvolíte jednu z her rozdávaných zdarma, platformu, zadáte stejný e-mail, s jakým jste hlasovali na CVG. Pak doplníte zbylé položky (přezdívku, heslo a datum narození) a kliknete na kouzelné tlačítko I want me free game!

 

MMF24

Po vyplnění formuláře vás možná GG vystraší, že jste ještě nehlasovali. Nevadí, zkuste na stejný web přijít až na druhý den. Kolega Mirek Jahoda si všiml, že musí čekat nejméně 24 hodin. V mém případě jsem se dočkal až dva dny, pak už se e-shop smiloval a na mou žádost e-mailem poslal aktivační kód.

PS: Hlasovat v anketě můžete až do 20. října 2013. O hru se můžete přihlásit až do 25. října.

Autor článku