Hlavní navigace

Názor k článku Zdražení, znemožnění přetáčení reklam Primy i vyčkávání. Podrobný přehled změn u operátorů internetové televize od RedMaX - Vubec nerozumim tomu, proc je z financnich pozadavku...

  • 7. 2. 2022 22:21

    RedMaX

    Vubec nerozumim tomu, proc je z financnich pozadavku Primy takovy povyk. Chapu, ze Prima svym postojem ohrozuje podnikani O2TV, SledovaniTV, ..., dalsi internetove TV, ale porad plati, ze tvurce obsahu je tady Prima a ta ma pravo si rozhodnout, kde a za jakych podminek se chce nechat sirit.

    Na druhou stranu obsah, ktery tvori skupina Prima, Nova a dalsi televizni stanice, je tak zalostny, ze nerozumim tomu, proc by to melo nekoho nejak moc zajimat.

    V dobe Netflixu, brzkem prichodu HBO Max, casem se k nam chysta Disney+ a nakonec i to tragicke Amazon Prime Video je porad mnohem lepsi nez to, co predkladaji divakovi tradicni televizni skupiny. Filmy, serialy i reality show jsou prave na techto "novych" VoD sluzbach a TV proste neni konkurence schopna proti temto sluzbam budoucnosti. Takze snad jedine, cim mohou tradicni TV zaujmout, muze byt nejake predzvykani zpravodajstvi a politicke komentare. Jenze i tady je predci nova media, kterym dominuje DVTV, kde uz dokazali jasne formulovat to, co chteji divakovi dat tim novym typem sireni video obsahu pres internet a nakroceno maji v tomto i dalsi tvurci jako je treba Reflex a pro ne vytvareny obsah typu Prostor X, akorat by tomu meli dat nejaky vic uceleny ramec. Stejne tak je mozne sledovat nejruznejsi Youtube kanaly, ktere jsou dnes casto profesionalnejsi nez to, co predvadi bezne televize.

    Jinymi slovy chude casy cekaji jak na tvurce typu Prima, tak i na jejich siritele typu O2TV. Sbohem obema. :-)