Hlavní navigace

Ze signálu iPhonu mají všichni legraci, dokonce i Samsung.

23. 7. 2010

Sdílet

Zdroj: Redakce

O problémech s přijmem iPhonu 4 jste už určitě slyšeli. Případ „Antennagate“ prezident Applu Steve Jobs uzavřel minulý týden na mimořádné tiskovce. Tvrdí, že se jedná o nafouknutou bublinu a stejných problémů se dočkáte i s ostatními výrobci. Jmenovitě HTC, Samsung, RIM a pár dní nato přidal ještě Nokii.

Všichni výrobci se proti tomuto srovnání ohradili krátce a písemně, ale Samsung v cizině rozjel přímo reklamní kampaň. V britských novinách se objevila reklama Hellllo Samsung Galaxy S, která vtipně odkazuje na plný signál jejich telefonu.

Klepněte pro celý obrázek, zdroj: SamsungHub

Na oficiálním Twitter kanálu dokonce rozesílají některým nespokojeným jablečným uživatelům model Galaxy S zdarma a do iPhonu se nebojí rýpnout. Přitom mají také máslo na hlavě, stačí na YouTube zadat hesla „Samsung Galaxy S antenna“ a zaručeně funkčních návodů, jak signál nechat zmizet najdete spoustu.

Internet je už plný parodujících reklam. Mezi nejpovedenější určitě patří fiktivní vyjádření Applu z Antennagate od skupiny JLE.

MMF24

Ti už se před měsícem „vystřelili“ z iPhonu ihned po jeho uvedení (YouTube), v podobném duchu se nese i falešná Apple konference na CollegeHumor. Dokonce i ten jejich Steve Jobs vypadá a mluví téměř dokonale.

Zdroj: SamsungHub, Gizmodo, tipy z Twitteru via @petr_ludvik