Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Zemřel Mark Zuckerberg, bylo mu 36 let. Takto satirické weby testují, jak si zakladatel Facebooku stojí za svým tvrzením. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 30. 5. 2020 12:26

    Martin Laskowski

    Za 1) - i ti fakt checkeři píšou, že případy byli, ale tvrdit jako Trump že jediný výsledek budou zfalšované volby a přitom se podvody v poštovních volbách pohybují max v jednotkách procent, takže v porovnání s klasickými volbami je to minimálně stejné ne li lepší pro poštovní volby. Dál jsi pominul tvrzení, že to posílají každému, což je jedmnoznačně lež. Už z podstaty volebního systému USA, volí pouze registrování voliči, dále to neposílají automaticky, ale je potřeba si to vyžádat.

    Jasně problém je, využívat jako fakt checkry servery, které jdou proti Trumpovi dlouhodobě, jenže oni ho taky dlouhodobě usvědčují z toho, že minimálně podává informace vytržené z kontextu, přesně jako jsi právě ty vytrhnul jeden fakt a pominul ty ostatní. Trump zase bere jako fake news jakoukoliv kritiku, která je na něj směřována - to asi taky bude hodně daleko do pravdy, ne vždycky má Trump pravdu, to asi nikdo, což je problém který souvisí s tím za

    2) - jestli nechápeš smysl uvozovek, je to možná spíš tím, že jsi vztahovačný. Jestli tohle je podle tebe ofenzivní kritika, tak nevím co považuješ za kritiku slušnou. A ještě k tomu hlavnímu, dneska si každý najde potvrzení svého názoru, na web může psát každý a cokoliv. Otázka je, kde je skutečná pravda a ta se podkládá právě fakty a tam je právě potřeba ověřovat a vnímat fakta a ne vytrhnout jednu věc a na ní postavit celou věc.

    za 3) od Twitteru je to podle mně stále ještě v mezích, příspěvek nebyl smazán, je u něj pouze upozornění, že se nemusí jednat o pravdivé tvrzení. Ale holt potrefená husa nejvíc kejhá.