Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku (update) Zen 4 se opožďuje. Ryzeny 7000 se začnou prodávat přesně v den, kdy Intel odhalí Raptor Lake. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé.

  • Tento text je již více než dva měsíce starý. Chcete-li na něj reagovat v diskusi, pravděpodobně vám již nikdo neodpoví.
  • 16. 8. 2022 9:16

    casperdeluxe

    Vím co se snaží Radek říci. Jde o to, že se všude dozvídáme něajké datum. Pak se to změní a lidi řvou, že se to zase odložilo a že nedodržují to, co slíbili atd. Problém je v tom, že pokud není oficiální zpráva, že to bude toto datum, tak se to nedá takto prezentovat. Pro vás novináře bude nejlepší, když vždy do článku napíšete, že datum není oficiální a může se změnit. Tím budete z obliga.
    Stejné je to u her. Pamatuji si jak dneska, když lidi na fórech řvali, že se diablo 3 zase odkládá a za půl roku se zase odkládá, a za rok se zase odkládá.... Přitom Blizzard nikdy neřekl datum vydání, jen novináři psali, že se předpokládá, že to bude v roce X. No ale samozřejmě čtenáři se toho chytnou a zakódují si v hlavě ono datum. No a když si pak někde přečtou, že to bude později, tak se hned řve, že to zase Blizzard posunul, přitom vlastně nic neoznámil... No a tady je to vlastně to stejné.