Hlavní navigace

Názor k článku (update) Zen 4 se opožďuje. Ryzeny 7000 se začnou prodávat přesně v den, kdy Intel odhalí Raptor Lake od Radek Holeček - Nemyslel jsem, že bych tu ještě něco mimo...

  • 16. 8. 2022 20:01

    Radek Holeček

    Nemyslel jsem, že bych tu ještě něco mimo svého názoru napsal, ale když už jste mě oslovil, tak vám odpovím.
    Vážně jsem nečekal, že by lidé jako vy můj příspěvek pochopili. On ani nebyl určený vám. Vy jste totiž typický zástupce toho davu, kvůli kterému k té bulvarizaci dochází.
    Já si jen povzdechl. Povzdechl nad tím, že postupně všechny weby skončí stejně. Kdysi jsem měl fakt rád Živě a jeho papírovou podobu Computer či svet.hardware.cz, pak jsem měl rád cdr.cz, pak jsem přišel na chuť extrahardware.cz. A všechny tyhle weby skončily stejně. Postupný přechod z odborného webu na web bulvární. Vím samozřejmě, proč tomu tak bylo. Slušný web se nezaplatí. Postupně odejdou nadšenci, kteří zaručovali kvalitu, ale kteří se taky chtějí uživit, tak si najdou nějakou normální práci, která je sice tak nebaví, ale mají za ni několikanásobně víc peněz a web převezmou lidé, co se buď jinde neuživí kvůli totální neschopnosti, anebo exhibicionisté, kterým dělá dobře, že jsou pro hlupáky za bohy.
    Jan Olšan není ani exhibicionista, ani neschopnej, takže to u něj předpokládám dopadne tak jako všude jinde. Jeho nadšení vyprchá (či spíše na článcích je vidět, že už vyprchalo) a on zmizí. Když si tak čtu jeho profil tady, tak se sem mezi vás evidentně nehodí.