Hlavní navigace

Názor k článku (update) Zen 4 se opožďuje. Ryzeny 7000 se začnou prodávat přesně v den, kdy Intel odhalí Raptor Lake od zoki - "Hodnota informace se dá měřit nejen v její...

  • 17. 8. 2022 11:16

    zoki (neregistrovaný)

    "Hodnota informace se dá měřit nejen v její přesnosti, ale taky v tom, kdy jsou k dispozici (například: kvalifikovaná predikce toho, že nějaká akcie bude v budoucnu klesat na hodnotě protože XY, versus ex post sdělení, že akcie klesla, protože XY – v druhém případě je už pro řadu lidí pozdě)."

    Takže hovoríte hodnota informácie? Takže ak by ste napísali "kvalifikovanú predikciu" že hodnota bude stúpať a ja nakúpim a napriek tomu klesne, tak mi stratu uhradíte?
    To len v chorých hlavách redaktorov funguje svet ako gombička. Ak by ste toto urobili v reálnom svete, tak sa môže stať, že dlho nepožijete. Pretože peniaze sú silná motivácia.

    To len tu na internete môžete svoje zvratky vydávať za "pravdivé informácie" a potom ukázať prstom, že to povedal niekto iný. Dospelý a rozumný človek nebude opakovať po niekom nepravdivé informácie.